Playa Hulu – Curacao

For English click hereFor English click here

Strand "Playa Hulu" is een heel klein afgelegen strandje die richting Westpunt/Banda Abou ligt. Overige stranden In de buurt zijn Santa Cruz en Santu Pretu. Mocht je deze strand willen bezoeken dan is dat wel een kleine uitdaging. Dan kan namelijk alleen per boot. Dit kan je wel regelen via Captain Goodlife die jou tegen een vergoeding hiernaartoe kan brengen en jou dan weer later kan komen ophalen. Pluspunt is dus wel dat je dan waarschijnlijk in je eentje hier zal zijn, privacy zal je hier dus zeker krijgen! Ook is deze strand zeer geschikt voor snorkelaars doordat er hier veel rotsen liggen. Het is hier dus rijk aan koraal en vissen. Zie fotogalerij voor een indruk.
 

  playa-hulu-curacao-strand-7

  • Het meest makkelijkste manier om hier te komen is per boot. Lopen kan ook maar dan ben je wel een hele lange tijd onderweg. Om per boot hier te komen kan je het beste Captain Goodlife van "Let's Go! Watersports" benaderen. Hij is gevestigd te Playa Santa Cruz.
  • Vergeet je snorkel niet mee te nemen! Dit is een van de meest ongerepte stranden van Curacao.
  • Remember to bring your snorkel! This is one of the few untouched beaches left that Curacao has to offer.
  • Doordat de strand vrij klein is heb je hier ook geen palmbomen e.d. Er is dus weinig tot geen schaduw hier dus vergeet je zonnebescherming olie niet mee te nemen.
  • Doordat het hier verlaten is zijn er dus geen facaliteiten te vinden.